فراخوان حمایت از پروژه های توسعه فناوری و تشکیل شرکت های دانش بنیان نوپا - معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

فراخوان حمایت از پروژه­ های توسعه فناوری و تشکیل شرکت ­های دانش ­بنیان نوپا - معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ­بنیان ریاست جمهوری

توافق­ نامه ای فی­مابین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ­بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه منعقد شده است. موضوع توافق­نامه در راستای حمایت از دست­یابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر، توسعه فناوری و تجاری­ سازی محصولات دانش­بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری می­ باشد.

طبق این توافق ­نامه، حمایت­های مالی تا سقف ده میلیارد ریال به ­صورت وام برای هر پیشنهاد در نظر گرفته شده است.

شرایط بازپرداخت به شرح زیر است:

· به صورت بلاعوض در صورت تأسیس شرکت دانش­ بنیان

· بازپرداخت با سود 4 درصد بعد از اتمام طرح، در صورت رضایت و تأیید کارگزار

· بازپرداخت با سود 20 درصد بعد از اتمام طرح

در این راستا علاقه­ مندان می­ توانند پروپوزال خود را حداکثر تا تاریخ 1403/02/31 به اداره توسعه فناوری دانشگاه به آدرس ایمیل tech@saba.kntu.ac.ir ارسال نمایند. به­ منظور کسب اطلاعات بیشتر، توافق­ نامه مربوطه در آدرس لینک زیر جهت استحضار و بهره برداری قرار داده شده است.

به­ منظور هماهنگی­ های آتی، سرکار خانم قادری (مسئول دفتر معاونت فناوری و نوآوری) به شماره تماس 84064265 معرفی می­ شوند.

فرم پیشنهاد پروژه توسعه فناوری :دانلود

فایل هزینه ها: دانلود

تعداد بازدید:
تاریخ:
1403/02/02
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
تلفن: 88882991 كد پستي: 1969764499
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.