اطلاع رسانی برگزاری دوره های آموزشی آف لاین توسط مرکز هدایت شغلی و کاریابی دانشگاه

مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه، دوره­ های آموزشی زیر را به صورت آف­لاین برگزار می­ کند:

·        برنامه ­نویسی مقدماتی Python

·        مهارت ­های هفت­گانه ICDL

·        رزومه ­نویسی و مصاحبه شغلی

فیلم ­های آموزشی مربوط به دوره ­های مذکور به صورت رایگان در سامانه مرکز هدایت شغلی و کاریابی دانشگاه قابل دسترسی است. دانشجویان و دانش­ آموختگان متقاضی شرکت در دوره­ ها، به لینک زیر مراجعه فرمایند:

توضیحات نحوه استفاده از فیلم­ های آموزشی:

پس از ورود به سامانه، با کلیک بر روی «ثبت­ نام» وارد صفحه جدیدی می ­شوید. بعد از کلیک بر روی «ثبت نام در دوره» و ثبت اطلاعات فردی، امکان استفاده از فیلم ­های آموزشی برای شما فراهم می­ شود. به این صورت که با کلیک بر روی هر فیلم، لینک مربوط به آن فیلم در دسترس شما قرار می­ گیرد. با کپی کردن لینک مذکور در مرورگر، فیلم برای شما نمایش داده می­ شود.

تاریخ:
1402/10/27
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
تلفن: 88882991 كد پستي: 1969764499
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.